Maku

Helppo katkarapu-cocktail

{
Aktiivinen
Passiivinen
Kauniista laseista tarjoiltu helppo katkarapu-cocktail on illanistujaisten upea avaus. Tarjoile alkupalana kuohuvan juoman kanssa ja juhlat voivat alkaa!
3
2
Julkaistu: 30.11.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gkatkarapuja (liemessä)
  • 1/3 kplkurkku
  • 1 kplvarsisellerin varsia
  • 1/2 kpllime
  • 2 rklranskankermaa
  • 2 rklmajoneesia
  • 1/4 - 1/2 tlhot sauce -maustekastiketta

Tarjoiluun

  • salaatinlehtiä
  • tuoretta kirveliä (tai lehtipersiljaa)
Tulosta
Valuta liemikatkaravut hyvin siivilässä. Painele kevyesti nesteet pois.
Halkaise kurkku ja leikkaa pois sen vesipitoinen keskiosa. Leikkaa kurkku ja varsiselleri pieneksi kuutioiksi.
Sekoita 1/2  limen mehu, ranskankerma ja majoneesi. Mausta makusi mukaan mausteisella hot sauce -kastikkeella.
Sekoita kastikkeen joukkoon katkaravut, kurkku ja varsiselleri.
Vuoraa kauniit lasit muutamalla salaatinlehdellä. Lusikoi laseihin katkarapusalaattia. Koristele annokset tuoreella kirvelillä ja muutamalla tipalla hot saucea. Tarjoile heti.
Voit koristella lasin reunat kypsennetyillä jättikatkaravuilla!
MITÄ PIDIT?
3
2 kommenttia