Helppo katkarapu-cocktail
{
Aktiivinen
Passiivinen
Kauniista laseista tarjoiltu helppo katkarapu-cocktail on illanistujaisten upea avaus. Tarjoile alkupalana kuohuvan juoman kanssa ja juhlat voivat alkaa!
4
Kuvat
Julkaistu 30.11.2016

Helppo katkarapu-cocktail
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 gkatkarapuja (liemessä)
- 1/3 kplkurkku
- 1 kplvarsisellerin varsia
- 1/2 kpllime
- 2 rklranskankermaa
- 2 rklmajoneesia
- 1/4 - 1/2 tlhot sauce -maustekastiketta
Tarjoiluun
- salaatinlehtiä
- tuoretta kirveliä (tai lehtipersiljaa)
Valuta liemikatkaravut hyvin siivilässä. Painele kevyesti nesteet pois.
Halkaise kurkku ja leikkaa pois sen vesipitoinen keskiosa. Leikkaa kurkku ja varsiselleri pieneksi kuutioiksi.
Sekoita 1/2 limen mehu, ranskankerma ja majoneesi. Mausta makusi mukaan mausteisella hot sauce -kastikkeella.
Sekoita kastikkeen joukkoon katkaravut, kurkku ja varsiselleri.
Vuoraa kauniit lasit muutamalla salaatinlehdellä. Lusikoi laseihin katkarapusalaattia. Koristele annokset tuoreella kirvelillä ja muutamalla tipalla hot saucea. Tarjoile heti.
Voit koristella lasin reunat kypsennetyillä jättikatkaravuilla!