4,2(16)
Mainos: Euro-East
Helppo ja rustiikkinen ratatouille-kanapata on arkiruokaa parhaimmillaan
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Näppärästi yhdessä padassa valmistuva ratatouille-kanapata on maukas ja oiva valinta silloin, kun kaipaat vähällä vaivalla valmistuvaa ruokaa arki-iltoihin. Nezhin herkulliset ateriakastikkeet nopeuttavat ruoanlaittoa arjen kiireissä ja tekevät kasvisten käytöstä helppoa.
10.11.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Ratatouille-kanapata
n. 500 gkanan paistileike
450 gNezhin Ratatouille -kasvispata
2 kplkeskikokoista perunaa (ohueksi siivutettuna)
kourallinen kirsikkatomaatteja
2 rkltomaattipyreetä
1 tl suolaa
½ tlmustapippuria
2 tlProvence-yrttiseosta (tai kuivattuja yrttimausteita, kuten timjami, rosmariini, basilika ja oregano)
öljyä
tuoretta vaaleaa leipää

1. Laita kanan paistileikkeet öljyllä voidellun padan tai vuoan pohjalle. Mausta ne suolalla, mustapippurilla ja yrittiseoksella.

2. Kuori ja viipaloi perunat hyvin ohuiksi siivuiksi, laita pataan ja sekoita kevyesti.

3. Lisää pataan Nezhin Ratatouille, puolitetut kirsikkatomaatit ja tomaattipyree. Sekoita kevyesti.

3. Laita pata uuniin ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kanat ovat kypsiä ja perunat pehmenneet.

4. Tarjoa padan kanssa tuoretta vaaleaa leipää, jota voit dipata maukkaaseen liemeen.

Vinkki!

Nezhin ateriakastikkeita voit käyttää sellaisenaan lisäkkeenä, lisätä patoihin tai tarjoilla tortillakastikkeena.

Katso lisää reseptejä ja tutustu muihin käteviin tuotteisiin. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo