Helppo ja rustiikkinen ratatouille-kanapata on arkiruokaa parhaimmillaan
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minNäppärästi yhdessä padassa valmistuva ratatouille-kanapata on maukas ja oiva valinta silloin, kun kaipaat vähällä vaivalla valmistuvaa ruokaa arki-iltoihin. Nezhin herkulliset ateriakastikkeet nopeuttavat ruoanlaittoa arjen kiireissä ja tekevät kasvisten käytöstä helppoa.
4.2
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Euro-East
Julkaistu 10.11.2020

Helppo ja rustiikkinen ratatouille-kanapata on arkiruokaa parhaimmillaan
Reseptin ainekset (4 annosta)
Ratatouille-kanapata
- n. 500 gkanan paistileike
- 450 gNezhin Ratatouille -kasvispata
- 2 kplkeskikokoista perunaa (ohueksi siivutettuna)
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- 2 rkltomaattipyreetä
- 1 tl suolaa
- ½ tlmustapippuria
- 2 tlProvence-yrttiseosta (tai kuivattuja yrttimausteita, kuten timjami, rosmariini, basilika ja oregano)
- öljyä
- tuoretta vaaleaa leipää
1. Laita kanan paistileikkeet öljyllä voidellun padan tai vuoan pohjalle. Mausta ne suolalla, mustapippurilla ja yrittiseoksella.
2. Kuori ja viipaloi perunat hyvin ohuiksi siivuiksi, laita pataan ja sekoita kevyesti.
3. Lisää pataan Nezhin Ratatouille, puolitetut kirsikkatomaatit ja tomaattipyree. Sekoita kevyesti.
3. Laita pata uuniin ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kanat ovat kypsiä ja perunat pehmenneet.
4. Tarjoa padan kanssa tuoretta vaaleaa leipää, jota voit dipata maukkaaseen liemeen.