Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne vaahtoon. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi ja kaada se leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia ja kumoa levy sokeroidulle leivinpaperiarkille.
Sekoita tuorejuustoon vaniljarahka ja levitä siitä puolet jäähtyneelle taikinalevylle.
Valuta aprikoosit ja säästä 6–8 puolikasta koristeeksi. Paloittele loput aprikoosit ja levitä ne tasaisesti kääretorttupohjalle. Kääri torttu napakaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Siirrä kääretorttu tarjoiluvadille ja kuorruta lopulla täytteellä. Koristele aprikoosinpuolikkailla ja appelsiininkuorisuikaleilla.