Maku

Helpot mansikkamarengit

2 h 10 min
5
2

Helpot mansikkamarengit

Ihanat mansikkamarengit sopivat lahjaksi ystävälle!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 3 kplKananmunan valkuaista
  • 2 dlMansikkatomusokeria
  • 1/2 tlOmenaviinietikkaa (tai sitruunamehua)
  • 2 rklvalkoisia nonparelleja

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN2 h

Kuumenna uuni 100 asteeseen ja aseta leivinpaperi uunipellille. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää mansikkatomusokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten. Lisää viinietikka tai sitruunamehu ja vatkaa vielä hetki, kunnes marenki on jämäkkää ja kiiltävää.

Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on suuri avoin tähtitylla ja pursota ruusukkeita uunipellille. Ripottele pinnalle nonparelleja.

Paista marenkeja uunin keskitasolla noin puolitoista tuntia. Seuraa välillä, että marengit eivät pääse tummumaan pinnasta. Sammuta uuni ja jätä marengit kuivumaan uunin jälkilämpöön.

Vinkki!

Voit myös lusikoida marengit pellille.
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä