Maku

Helpot kurpitsapizzat – arjen nopeimmat pizzat tehdään tortillalätyistä

30 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen10 min
Helpot kurpitsapizzat tekevät arjesta herkullisempaa ilman taikinan tekoa ja kohotusta! Kokoa tortillälättyjen päälle täytteeksi ranskankermaa, kurpitsaa ja lehtikaalia ja viimeistele viikunaviipaleilla ja balsamicolla. Sitten vaan herkuttelemaan!
MU
KA
4.5
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (8 kpl)

  • 1 pkt (8 kpl)täysjyvätortilloja

Täyte

  • 1 prk (150 g)ranskankermaa
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • ½ tlmustapippuria
  • 150 gmozzarellajuustoraastetta
  • ⅓ (400 g)myskikurpitsaa
  • 50 glehtikaalia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ½ tlmustapippuria

Viimeistely

  • 4tuoretta viikunaa
  • 2 rklbalsamico-kastiketta (esim. Rajamäen)
Tulosta

Helpot kurpitsapizzat valmistetaan näin:

  1. Lado tortillat leivinpaperin päälle kahdelle uunipellille.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon tomaattipyree ja pippuri.
  3. Levitä kermaseos tortilloille ja ripottele päälle juustoraastetta.
  4. Kuori ja halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja rihmat.
  5. Leikkaa puolikkaasta kurpitsasta perunankuorimaveitsellä ohuita lastuja pizzojen päälle.
  6. Hienonna lehtikaaali. Laita kurpitsasuikaleet ja lehtikaalit kulhoon.
  7. Sekoita joukkoon öljy.
  8. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  9. Viimeistele pizzat viikunalohkoilla ja balsamicokastikkeella.
MITÄ PIDIT?
4.5