Maku

Helpot ja nopeat lohipihvit

30 min
0
0

Helpot ja nopeat lohipihvit

Herkulliset lohipihvit sopivat sellaisenaan syötäviksi tai esimerkiksi ruishampurilaisen väliin pihveiksi.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

Lohipihvit

  • 600 glohta (nahaton filee)
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tljauhettua kurkumaa
  • 0,5 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 1 kplkevätsipulia silputtuna
  • 1 tlsuolaa ja pippuria
  • 1 kplmunaa
  • 2-3 dltäysjyvävehnäjauhoja

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Pilko nahaton lohifile pienemmiksi paloiksi ja surraa massaksi monitoimilaitteessa sauvasekoittimella. 

Kiehauta vesi ja laita bulgur keittymään paketin ohjeen mukaan. 

Siirrä lohimassa isohkoon kulhoon ja lisää mausteet. 

Lisää mausteiden jälkeen kananmuna. 

Ripottele sentin paksuinen kerros jauhoja laakealle lautaselle. 

Laita paistinpannu lämpenemään, lisää pannulle öljy.

Ota kourallinen lohimassaa ja dippaa se jauhoihin molemmin puolin.

Nosta pihvit pannulle paistumaan, n. 2-3 minuuttia / puoli. 

Tee kurkkusalaatti pilkkomalla kurkut ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Mausta kurkkusalaatti suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.

Tarjoile lohipihvit bulgurin ja kurkkusalaatin kanssa. 

Vinkki!

Voit maustaa pihvit myös rohkeasti oman maun mukaan mm. kuivatuilla yrteillä, chilijauheella ja vaihdella yrttejä joita käytät pihveissä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä