Maku

Helpot ja maistuvat Hanna-tädin kakut

1 h 55 min
0
0

Helpot ja maistuvat Hanna-tädin kakut

Helpot ja maistuvat Hanna-tädin kakut ovat varmasti kaikkien mieleen.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (60 kpl)

  • 3 dlsokeria
  • 200 gsulaa voita
  • 150 gcreme fraichea
  • 3 dlruisjauhoja
  • 2,25 dlvehnäjauhoja
  • 1,5 dlperunajauhoja
  • 2 tlruokasoodaa

Tee näin

1 h 55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Sekoita keskenään vehnäjauhot, perunajauhot ja ruisjauhot sekä leivinjauhe.

Sekoita sokeri ja sula voi keskenään. Pyörittele sekaan creme fraiche ja siivilöi joukkoon myös jauhoseos.

Anna taikinan asettua puolisen tuntia jääkaapissa.

Pyörittele halkaisijaltaan 2 senttimetrin kokoisia palleroita taikinasta. Asettele ne uunipellille muutamien senttien päähän toisistaan.

Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä