Maku

Helpot gluteenittomat sämpylät

40 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
35 min
Maailman nopeimmat ja helpoimmat gluteenittomat, tummat sämpylät valmistuvat kätevästi valmiista jauhosekoituksesta.
4.3
0
Julkaistu: 29.4.2015


Reseptin ainekset (20 kpl)

  • 600 gUrtekram tumma leivontamix -seosta (1 pss)
  • 3 tlmerisuolaa
  • 8 1/2 dlvettä (kädenlämpöistä)
  • kurpitsansiemeniä
Tulosta

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Sekoita keskenään merisuola ja jauhosekoitus.

Lisää kädenlämpöinen vesi ja vatkaa käsivatkaimella tasaiseksi, taikinan kuuluu olla kosteaa. Lisää halutessasi esimerkiksi kurpitsansiemeniä taikinaan.

Nostele taikinasta lusikan avulla pienen sämpylän muotoisia kokkareita leivinpaperille, taikina ei tarvitse kohoamisvaraa. Taputtele lopuksi sämpylät tasaisemmiksi käsin ja paista uunissa 30-35 minuuttia.

Nauti lämpöisinä!

Kommentoi »