Kotivinkki

Hedelmiä ja sabayonkastiketta

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

Kastike:

  • 4luomukananmunan keltuaista
  • 2½ dlkuivaa kuohuviiniä
  • ½ dltomusokeria

Hedelmät:

  • 1appelsiini
  • ½ananas
  • 2persikkaa
  • 1 dlpakastevadelmia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vatkaa kaikki kastikkeen ainekset sopivassa kulhossa. Laita kulho vesihauteeseen ja vatkaa koko ajan, kunnes kastike alkaa sakeutua. Ota kulho vesihauteesta.

2. Kuori ja paloittele hedelmät.

3. Laita annosmaljojen pohjalle kastiketta ja aseta hedelmät sen päälle. Laita vadelmat jäisinä annoksen päälle. Annostele loppu kastike hedelmille.

Vinkki: Kastike maistuu sekä hieman lämpimänä että kylmänä. Tarjoa se kuitenkin pian valmistamisen jälkeen, jotta kastike pysyy kuohkeana. Voit käyttää jälkiruokaan myös purkkiananasta.

MITÄ PIDIT?
0