Kotivinkki

Hedelmätuorepuuro

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 22.2.2012


Reseptin ainekset

  • 400 gtrooppista hedelmäsekoitusta
  • 2 dltuoreita mansikoita
  • 4 dlmaitoa
  • 2 dlkauraryynejä
  • 2 dlkauraleseitä
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1 tlvaniljasokeria
Tulosta

1. Sulata hedelmät pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paloittele mansikat.

2. Sekoita maitoon kauraryynit ja -leseet. Anna niiden turvota aamutoimien ajan.

3. Lisää kauraryynien ja -le­seiden joukkoon suurin osa hedelmistä ja mansikoista, hunaja ja vaniljasokeri.

4. Tarjoile puuro annoskulhoista. Koristele annos hedelmillä ja mansikoilla.

VINKKI Voit käyttää puuroon pakastimen viimeiset marjat ennen uutta satoa. Puuron voi tehdä myös laktoosittomaan maitoon.

Kommentoi »