Kotivinkki

Hedelmäiset rahkaherkut

0
0

Hedelmäiset rahkaherkut

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 dlsäilöttyjä mandariineja
  • 1 prksäilykemangoa
  • 4liivatelehteä
  • 1 prkrahkaa
  • 200 gtuorejuustoa
  • ½ dlmantelirouhetta
  • 2 rklsokeria
  • ½ rklvaniljasokeria
  • pääsiäismunia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valuta mandariinit ja mangot. Ota mandariinien liemi talteen ja osa mandariineistä sivuun koristelua varten.

2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

3. Jauha hedelmät tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella massaksi.

4. Sekoita rahka, tuorejuusto, hedelmäseos, mantelirouhe ja sokeri keskenään.

5. Kuumenna tilkka mandariinien lientä. Puristele liivatelehdet ja liota ne kuumaan mandariinimehuun. Sekoita liivate tasaisena nauhana rahkaseokseen koko ajan sekoittaen.

6. Vuoraa pikkuvuoat tai -kipot talouskelmulla ja jaa seos vuokiin.

7. Laita jälkiruoat hyytymään jääkaappiin 4 tunniksi. Kumoa ne lautasille ennen tarjoilua ja koristele annokset mandariininlohkoilla ja pääsiäismunilla.

Vinkki!

Vinkki: Kevennä juhlapäivän ruoanlaittourakkaa ja valmista jälkiruoat edellisenä iltana. Näin juhlapäivään jää vain viimeistely.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä