Kotivinkki

Hedelmäiset katkaravut

0
0

Hedelmäiset katkaravut

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 gkatkarapuja
  • 1 prkmangopaloja
  • 1appelsiini
  • 4 dlkookosmaitoa
  • 2valkosipulinkynttä
  • soijakastiketta
  • rouhittua mustapippuria
  • Provencen yrttisekoitusta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja paloittele mangot, säästä niiden liemi. Leikkaa appelsiinista kuori ja hedelmälihat kalvojen välistä. Tee tämä lautasen päällä, jotta hedelmän mehu säästyy.

2. Kuumenna kookosmaito ja lisää sen joukkoon mango- ja appelsiinipalat. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne kastikkeeseen. Kuumenna miedolla lämmöllä. Lisää katkaravut kastikkeeseen.

3. Lisää appelsiinin mehu ja puoli desilitraa mangojen säilöntälientä. Mausta kastike pippurilla ja yrttisekoituksella ja lämmitä se. Tarjoa kuskusin kanssa.

Vinkki!

VINKKI
Tämä kastike maistuu myös tuoreen leivän kanssa ja on mainio eväsruoka.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä