Kotivinkki

Hedelmäiset kanawrapit – kääräise tortillaan mehevää broileria, makeaa mangoa ja reilusti makua

20 min
0
0

Hedelmäiset kanawrapit – kääräise tortillaan mehevää broileria, makeaa mangoa ja reilusti makua

Teksti Suvi Rüster
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos
Hedelmäisiä kanawrappeja kannattaa valmistaa reilusti, sillä mangochutneylla makeiksi voidellut tortillat ja limetistä kirpeä broileri tekevät niistä koukuttavat.

Ainekset (6 annosta)

Hedelmäiset kanawrapit

  • 300 gbroilerin fileesuikaleita
  • 1 rklöljyä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rkllimemehua
  • ½ tlsuolaa
  • 1 dlranskankermaa
  • ½pieni punasipuli
  • 1 ruukkurapeaa salaattia
  • 1avokado
  • 1 ruukkukorianteria
  • 1 dlmangochutneyta
  • 6tortillalettua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Hedelmäiset kanawrapit valmistuvat näin:

  1. Paista broilerin fileesuikaleita tilkassa öljyä noin 6 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Mausta hunajalla, limemehulla ja suolalla. Sekoita ranskankerma joukkoon.
  2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele salaatinlehdet ja taputtele ne talouspaperilla kuiviksi. Halkaise avokado, poista kivi, kaavi hedelmäliha leikkuulaudalle ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
  3. Levitä mangochutneyta tortillalettujen pinnalle. Levitä salaatinlehtiä, broileriseosta, punasipuliviipaleita, avokadoa ja korianteria päälle. Taita tortilla ja kääräise voipaperiin tai wraptaskuun.

Vinkki!

Voit korvata broilerin fileesuikaleet paistetuilla mifusuikaleilla.

MITÄ PIDIT?
0