0(0)
Hedelmäiset kanawrapit – kääräise tortillaan mehevää broileria, makeaa mangoa ja reilusti makua
20 min
Hedelmäisiä kanawrappeja kannattaa valmistaa reilusti, sillä mangochutneylla makeiksi voidellut tortillat ja limetistä kirpeä broileri tekevät niistä koukuttavat.
Julkaistu 9.7.2018
Kotivinkki
Reseptin ainekset
6 annosta
Hedelmäiset kanawrapit
300 gbroilerin fileesuikaleita
1 rklöljyä
1 rklhunajaa
1 rkllimemehua
½ tlsuolaa
1 dlranskankermaa
½pieni punasipuli
1 ruukkurapeaa salaattia
1avokado
1 ruukkukorianteria
1 dlmangochutneyta
6tortillalettua

Hedelmäiset kanawrapit valmistuvat näin:

  1. Paista broilerin fileesuikaleita tilkassa öljyä noin 6 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Mausta hunajalla, limemehulla ja suolalla. Sekoita ranskankerma joukkoon.
  2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele salaatinlehdet ja taputtele ne talouspaperilla kuiviksi. Halkaise avokado, poista kivi, kaavi hedelmäliha leikkuulaudalle ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
  3. Levitä mangochutneyta tortillalettujen pinnalle. Levitä salaatinlehtiä, broileriseosta, punasipuliviipaleita, avokadoa ja korianteria päälle. Taita tortilla ja kääräise voipaperiin tai wraptaskuun.

Vinkki!

Voit korvata broilerin fileesuikaleet paistetuilla mifusuikaleilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.