Hedelmäisiä kanawrappeja kannattaa valmistaa reilusti, sillä mangochutneylla makeiksi voidellut tortillat ja limetistä kirpeä broileri tekevät niistä koukuttavat.
Paista broilerin fileesuikaleita tilkassa öljyä noin 6 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Mausta hunajalla, limemehulla ja suolalla. Sekoita ranskankerma joukkoon.
Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele salaatinlehdet ja taputtele ne talouspaperilla kuiviksi. Halkaise avokado, poista kivi, kaavi hedelmäliha leikkuulaudalle ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
Levitä mangochutneyta tortillalettujen pinnalle. Levitä salaatinlehtiä, broileriseosta, punasipuliviipaleita, avokadoa ja korianteria päälle. Taita tortilla ja kääräise voipaperiin tai wraptaskuun.
Vinkki!
Voit korvata broilerin fileesuikaleet paistetuilla mifusuikaleilla.