Hedelmäinen salaatti

35 min
4.9
0

Hedelmäinen salaatti

GL
KA
LA
MA
MU
0
4.9
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (40 annosta)

  • 1000 gjäävuorisalaattia
  • 300 gsalaattisekoitusta (esim. Pirkan Palermo tai Toscana)
  • 1000 gkivettömiä viinirypäleitä (tummia ja vihreitä)
  • 1000 gkirsikkatomaattia
  • 2 dltuoretta basilikaa (silputtuna)

Kastike

  • 3 dlviiden hedelmän mehua (Marlin 4 hedelmää)
  • 1 dloliiviöljyä
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Pese ja kuivaa jäävuorisalaatit. Huuhtele rypäleet ja tomaatit hyvin. Halkaise isot rypäleet sekä tomaatit.
Levitä salaateista peti tarjoiluvadille. Lisää rypäleet, tomaatit ja basilika.
Sekoita kastikkeen aineet ja kääntele se salaattipohjaan juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa hedelmäinen salaatin lisänä marinoituja mozzarellapalloja erillisestä astiasta.

Vinkki!

Oikopolku: Korvaa jäävuorisalaatti kokonaan käyttövalmiilla salaattisekoituspusseilla, niin säästät salaatin repimiseen, pesemiseen ja kuivaamiseen kuluvan ajan. Valitse pienikokoisia rypäleitä ja pisaratomaatteja, joita ei tarvitse halkaista.
MITÄ PIDIT?
4.9
Katso myös nämä