Maku

Hedelmäinen possurulla

0
0

Hedelmäinen possurulla

Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kgporsaan ulkofileetä
  • 100 gkuivattuja aprikooseja
  • 200 gkuivattuja viikunoita
  • 3 rklvoita
  • 1 dltuoretta salviaa
  • 2 kplrosmariinin oksaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistamista. Leikkaa filee auki terävällä veitsellä tasaiseksi levyksi.

Rouhi kuivatut hedelmät veitsellä reiluiksi paloiksi. Leikkaa voista ohuita siivuja. Täytä filee voilla ja hedelmillä. Ripotelle päälle tuoretta salviaa ja rosmariinia.

Kääri filee napakaksi rullaksi. Laita saumakohta alaspäin ja sido paistinarulla. 

Kuumenna paistinpannulla loraus öljyä. Paista possurulla nopeasti kuumalla pannulla niin että pinta saa väriä. Nosta rulla uunivuokaan.

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 50-55 minuuttia. Anna lihan levätä hetki ja leikkaa siivuiksi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä