Haudutettu punakaali mustaherukkahyytelöllä

45 min
0
0

Haudutettu punakaali mustaherukkahyytelöllä

GL
KA
MU
0
0
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 600 gpunakaalia
  • 1 kplsipulia
  • 1 rklvoita
  • 1 kplkanelitankoa
  • 1 tlneilikkaa
  • 1 tlkorianterinsiemeniä
  • 3 kpllaakerinlehteä
  • 3 dlpunaviiniä
  • 3 dlomenatäysmehua
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 100 gmustaherukkahyytelöä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN25 min

Poista punakaalista kova kanta. Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota siinä kaalisuikaleet ja sipuliviipaleet.
Lisää kanelitanko, neilikat ja korianterinsiemenet sekä laakerinlehdet. Kaada joukkoon punaviini, omenamehu ja punaviinietikka. Kiehauta ja lisää marjahyytelö.
Anna punakaalin hautua keskilämmöllä 20–25 minuuttia. Mausta punakaali suolalla ja pippurilla. Tarkista haudutetun punakaalin maku.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä