Kotivinkki

Haudutettu hapankaali-lisäke

0
0

Haudutettu hapankaali-lisäke

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 ghapankaalia
  • ½–1 dlvettä
  • 2pientä porkkanaa
  • 1omena
  • 1 rklhunajaa
  • ½ tlkuminan siemeniä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Laita hapankaali kasariin ja kuumenna miedolla lämmöllä. Lisää vesi joukkoon, määrä riippuu hapankaalin kosteudesta.

2. Kuori porkkanat ja omena. Vetele porkkanoista ohuen ohuita lastuja kuorimaveitsellä. Pilko omena. Lisää porkkanat ja omena hapankaalin joukkoon. Hauduta hapankaalia 10 minuuttia miedolla lämmöllä.

3. Lisää hunaja ja murskaa kuminat joukkoon.

4. Tarjoa lämmin hapankaali grillatun makkaran kanssa.
 

Vinkki!

Hapankaali säilyy hyvin ja on mitä mainioin hätävara ja lisäke kesäkeittiössä. Erityisesti se maistuu mausteisten makkaroiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä