Maku

Haperovohvelit

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
LA
4
2
Julkaistu: 22.7.2005


Ainekset (6 kpl)

  • 2 1/2 dlkivennäisvettä
  • 2 kplmunaa
  • 2 tlhunajaa
  • 1 1/2 dlohrajauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %) (laktoositon)
  • 5 dlhaperoita
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Vatkaa veden joukkoon munat, hunaja ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi rasva ja anna taikinan turvota sienien käsittelyn ajan.

Paloittele haperot (esim. iso- tai keltahaperot), kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannulla öljy ja kääntele sieni-sipulisilppua siinä, kunnes sipulit ovat kuultavia. Mausta seos ripauksella suolaa ja pippuria.

Sekoita jäähtynyt sieniseos taikinan joukkoon. Paista taikinasta vohveliraudalla rapeita vohveleita.

•Tarjoa lisänä tomaattista yrttitahnaa. Sekoita puoleen purkilliseen Crème Bonjour Cuisine Tomaatti ja Välimeren yrttiä noin puoli desiä tuoretta basilikasilppua. Levitä tahnaa juuri paistetun, rapean vohvelin pinnalle ja herkuttele heti.

2 kommenttia