Maku

Hapankaalitäytteinen kaslerirulla

2 h 30 min
3
0

Hapankaalitäytteinen kaslerirulla

MU
GL
0
3
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Arto Vuohelainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 2000 gsianlihaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 300 ghapankaalia
  • 120 gsmetanaa
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 1 rklperunajauhoja

Tee näin

2 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN2 h

Avaa kasleri kahdella edestakaisella viillolla levymäiseksi: leikkaa tukevalla, terävällä veitsellä viilto leveyssuunnan halki miltei reunaan saakka, ei kuitenkaan irti ja seuraava viilto takaisin päin, eikä sitäkään irti. Avaa liha levyksi ja nuiji lihanuijalla ohuemmaksi. Mausta pinta suolalla ja pippurisekoituksella.

Puserra hapankaali hyvin ja levitä se lihalevylle. Sekoita smetana, sinappi ja perunajauhot ja valuta seos hapankaalin päälle.

Kääri liha rullalle. Sido paisti narulla tai kääri se tiiviisti alumiinifolioon. Työnnä lihamittari paistiin. Paista 150-asteisessa uunissa kunnes lihamittari näyttää 78 astetta.

Ota liha uunista ja anna hapankaalitäytteisen kaslerrullan rauhoittua 15 minuuttia. Poista naru tai folio ja viipaloi kaslerpaisti. Tarjoa hapankaalitäytteinen kaslerrulla juures- ja perunalaatikon kanssa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä