Maku

Hapankaalisalaatti

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
3
0


Ainekset (5 annosta)

  • 300 ghapankaalia
  • 1 kplomenaa (raastettuna)
  • 1 dlkuivattuja karpaloita
  • 1 dloliiveja (vihreitä, viipaloituna)
  • 1/4 dllehtipersiljaa (tai lipstikkaa)

Kastike

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
  • 1 rklsinappia
  • 1 tlsokeria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Valuta hapankaali ja leikkaa pienemmäksi. Sekoita kaalin joukkoon omenaraaste, karpalot, oliivit ja yrtit. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kaada seos salaatin joukkoon ja kääntele sekaisin. Anna hapankaalisalaatin vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Sekoita salaatti vielä kerran ennen tarjolle tuomista.

MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »