Teksti
Kuvat
Julkaistu: 14.9.2011

Hapankaalisalaatti
Ainekset (5 annosta)
- 300 ghapankaalia
- 1 kplomenaa (raastettuna)
- 1 dlkuivattuja karpaloita
- 1 dloliiveja (vihreitä, viipaloituna)
- 1/4 dllehtipersiljaa (tai lipstikkaa)
Kastike
- 2 rklrypsiöljyä
- 1 rklbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
- 1 rklsinappia
- 1 tlsokeria
- 1/4 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Valuta hapankaali ja leikkaa pienemmäksi. Sekoita kaalin joukkoon omenaraaste, karpalot, oliivit ja yrtit. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kaada seos salaatin joukkoon ja kääntele sekaisin. Anna hapankaalisalaatin vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Sekoita salaatti vielä kerran ennen tarjolle tuomista.
MITÄ PIDIT?
3