Teksti
Kuvat
Julkaistu: 23.11.2008

Hapankaalihöystö ja paistetut bratwurstit
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 kplpurjoa
- 1 kplpaprikaa
- 2 kplporkkanaa
- 2 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
- 400 ghapankaalia
- 2 1/2 dlkeskiolutta
- 1 rklsoijakastiketta
- 1 tlmeiramia
- 600 gbraatvurstia
Halkaise ja huuhtele purjo ja paprika. Poista paprikasta siemenet. Leikkaa purjo viipaleiksi ja paprika paloiksi. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi.
Kuullota porkkanaraastetta rasvassa paistokasarissa muutaman minuutin ajan. Lisää purjo ja paprikat sekä hapankaali kasariin. Paista hetki. Kaada joukkoon olut. Mausta soijakastikkeella ja meiramilla. Hauduta hapankaalihöystöä ainakin 5 minuuttia.
Paista bratwurstit paistinpannulla.
Nauti hapankaalihöystö ja paistetut bratwurstit oluen kera.