Maku

Hapankaali-makkarakeitto

35 min
GL
LA
MA
MU
3.75
0

Kysy vaikka saksalaisilta - hapankaalista ja makkarasta syntyy nopea ja maistuva arkikeitto.
Tulosta
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 10 dlvettä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1 tlkuminaa
  • 400 ghapankaalia
  • 300 gbraatvurstia

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne öljyssä.

Lisää vesi, tomaattimurska, sokeri, suola, liemikuutio ja kuminansiemenet. Keitä keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia.

Lisää hapankaali ja pilkotut braatvurstit. (Voit ruskistaa makkaranpalat ensin öljytilkassa pannussa.)

Keitä vielä 10 minuuttia. Tarkista hapankaali-makkarakeiton maku.

Viimeistele hapankaali-makkarakeitto halutessasi persiljasilpulla ja ranskankermalla.

MITÄ PIDIT?
3.75