Maku

Hapankaali-kebabvokki

25 min
0
0

Hapankaali-kebabvokki

LA
MA
MU
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 300 gkebablihaa
  • 200 ghapankaalia
  • 150 gpaprikaa (pakaste)

Suurus

  • 3 dlvettä
  • 1 rklperunajauhoja
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklketsuppia
  • 2 tlsokeria

Lisäksi

  • 2 1/2 dlohrasuurimoita

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää sipuli ja kuullota hetki.
Lisää kebablastut, valutettu hapankaali ja paprikat. Kuumenna välillä käännellen.
Sekoita suuruksen aineet keskenään. Lisää hapankaali-kebabvokkiin ja kuumenna kiehuvaksi.
Tarjoa hapankaali-kebabvokki pakkauksen ohjeen mukaan keitettyjen ohrahelmien ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä