Maku

Hapanimelä rakettispagetti

25 min
0
0

Hapanimelä rakettispagetti

LA
MA
MU
0
0
Teksti Ritva Heikkinen
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudan paistijauhelihaa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 500 gtomaattikastiketta
  • 135 gananasta (murska)
  • 1 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 dlsoijakastiketta
  • 1/2 dlsiirappia
  • 1 tlcayennenpippuria
  • 2 tlinkivääriä
  • 2 tlmausteseosta (garam masala)
  • 350 gspagettia (pätkittynä)
  • 3 dlvettä (kiehuvana)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä vokkipannussa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista vielä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada joukkoon tomaattikastike ja ananasmurska liemineen sekä viinietikka, soija, siirappi ja mausteet. Sekoita hapanimelä-jauhelihakastikkeen joukkoon rakettispagetti ja kiehuva vesi.

Hauduta noin 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Tarkista hapanimelän rakettispagetin maku.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä