4,5(2)
Halloumi-tomaattisalsabruschettat
Munaton
20 min
29.6.2005
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
200 ghalloumijuustoa
1 rkloliiviöljyä
4 kplhiivaleipäviipaletta
1 kplvalkosipulinkynttä
Tomaattisalsa
20 kplkirsikkatomaattia
1/2 kplsipulia
1 dltuoretta basilikaa
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa
1/2 rkloliiviöljyä

Tee ensiksi salsa. Leikkaa huuhdellut kirsikkatomaatit neljään osaan. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika. Sekoita kulhossa keskenään tomaatti, sipuli ja basilika. Mausta mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä.

Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista viipaleita oliiviöljyssä pannulla kummaltakin puolelta.

Paahda leivät ja hiero leivän pintaan valkosipulia. Jaa tomaattisalsa leiville ja nosta päällimmäiseksi halloumi-juustoviipaleet.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.