Maku

Halloumi-tomaattisalsabruschettat

20 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Piia Halme

Ainekset (4 annosta)

  • 200 ghalloumijuustoa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 4 kplhiivaleipäviipaletta
  • 1 kplvalkosipulinkynttä

Tomaattisalsa

  • 20 kplkirsikkatomaattia
  • 1/2 kplsipulia
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 rkloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Tee ensiksi salsa. Leikkaa huuhdellut kirsikkatomaatit neljään osaan. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna basilika. Sekoita kulhossa keskenään tomaatti, sipuli ja basilika. Mausta mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä.

Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja paista viipaleita oliiviöljyssä pannulla kummaltakin puolelta.

Paahda leivät ja hiero leivän pintaan valkosipulia. Jaa tomaattisalsa leiville ja nosta päällimmäiseksi halloumi-juustoviipaleet.

MITÄ PIDIT?
0