Kotivinkki

Halloumi-hedelmähöystö

0
0

Halloumi-hedelmähöystö

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 ghalloumijuustoa
  • 1 rklöljyä
  • 425 gtrooppista hedelmäsalaattia mehussaan
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tljuustokuminaa
  • paribasilikanoksaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valuta ja paloittele halloumi. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumipaloja, kunnes ne saavat hyvän värin.

2. Lisää halloumin joukkoon hedelmäpalat liemineen, soijakastike ja sitruunamehu. Murskaa juustokuminan siemenet ja lisää ne pannulle. Kuumenna seos.

3. Tarjoile höystö ruis- tai täys­jyväriisin kanssa. Silppua basilikanlehdet annosten päälle.

Vinkki!

VINKKI
Tämä hedelmäateria käy hyvin lounasevääksi ja maistuu myös kylmänä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä