Maku

Habaneropyree

0
0

Habaneropyree

Paahdetusta habanerosta,valkosipulista ja sipulista syntyy loistavan paahteinen ja tulinen pyree. Sopii lisukkeeksi lihalle, kalalle, kanalle ja kasviksille. Varsinkin tacojen ja tortillojen täytteksi.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 kpl)

  • 10 kplhabanero
  • 1 kplsipuli
  • 6 kplvalkosipulinkynsiä kuorineen
  • 1 tlsuolaa
  • ½ dloliiviöljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Laita habanerot kokonaisina pellille, lisää sipuli isoina paloina ja valkosipulit kuorineen pellille

Paahda 160 asteisessa uunissa 45min

ota pelli uunista

Murskaa habanerot, purista valkosipuleista sisukset ulos ja pilko sipuli

yhdistä kaikki ja lisää suola ja soseuta

säilö tiiviiseen lasipurkkiin ja täytä oliiviöljyllä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä