Maku

Grillimaissi-fetakulho

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Trendikkäät kulhoruoat ovat kaunista ja helppoa syötävää. Testaapas tätä kvinoasta, maissista ja fetasta koottua kulhoa limettisellä kastikkeella.
GL
MU
4
0
Julkaistu: 20.10.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 kplmaissintähkiä (kypsää)
  • 2 dlkvinoaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 2 dllehtipersiljaa (1 rku)
  • 1 kplpunaista paprikaa
  • 150 gfetajuustoa (rasvaa 25 %) (tai salaattijuustoa)

Kastike

  • 1/2 dllimettimehua
  • 1/2 dlrypsiöljyä
  • 1 rklvaahterasiirappia (tai hunajaa)
  • 1/2 tlchilimaustetta (esim. Chili explosion)
Tulosta

Valmista grillimaissi-fetakulho näin:

Grillaa maissintähkät kauniin ruskeiksi grillissä tai uunissa grillivastuksen alla.

Keitä kvinoa suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, noin 10 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.

Hienonna kuorittu sipuli ja lehtipersilja. Huuhdo ja kuutioi paprika. Lisää ainekset kvinoan joukkoon.

Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada salaattiin.

Leikkaa maisseista jyvät irti. Murustele salaattijuusto. Sekoita kaikki ainekset kulhossa tai nostele ne annoskulhoihin.

Kommentoi »