Maku

Grillibroileri hedelmäpetillä

40 min
4
0

Grillibroileri hedelmäpetillä

GL
LA
MA
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat A-lehtien kuvatoimitus
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin rintaleikkeitä
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 2 tlcurrya
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 kplpapaijaa
  • 1 kplhunajamelonia
  • 1 kpltuoretta ananasta
  • 1 kpljäävuorisalaattia

Currymajoneesikasike

  • 2 dlmajoneesia
  • 1 rklananastäysmehua
  • 1 tlcurrya
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa

Tarjoiluun

  • 1 dlcashewpähkinöitä (paahdettuna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerifileet kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Ripottele mausteet fileille. Anna lihojen jäähtyä ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Voit myös kypsentää broilerit grillissä.

Valmista kastike sekoittamalla majoneesiin muut ainekset.

Leikkaa hedelmät kuorineen paloiksi. Poista papaijan ja melonin siemenet lusikalla ja ananaksen puumainen ydin. Grillaa palat parilalla tai nosta ne uuninkestävään vuokaan ja paahda hedelmiä uunin grillivastuksen alla muutama minuutti.

Revi salaatti tarjoiluvadille. Asettele päälle hedelmäpaloja ja lihasuikaleita.

Tarjoa grillibroileri hedelmäpetillä majoneesikastikkeen ja paahdettujen pähkinöiden kanssa.

•Grillausvaiheessa hedelmien kuori auttaa pitämään palat koossa, mutta ruokailija saa poistaa kuoret lautaseltaan.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä