Maku

Grillatut vesimelonipizzat

20 min
GL
MU
0
0

Grillatut vesimelonipizzat koukuttavat jo ensipuraisulla! Suolaisen ja makean yhdistelmä on vastustamaton. Grillaa pizzoja vain muutama minuutti, jotta vesimeloni ei muutu löysäksi. Tarjoa hauskat pizzat kevyenä lounaana.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6–8 kpl)

  • 1vesimeloni (2 kg)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 palloapuhvelinmaitomozzarellaa (à 125 g, esim. Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala)
  • 1 pktilmakuivattua kinkkua (120 g)
  • 1 rklbalsamicokastiketta
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 1 tlroseepippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Grillatut vesimelonipizzat valmistuvat näin:

  1. Huuhtele vesimeloni ja leikkaa se parin sentin viipaleiksi.
  2. Sipaise vesimeloniviipaleille oliiviöljyä.
  3. Valuta mozzarellat. Revi juusto vesimeloniviipaleiden päälle. Revi melonien päälle ilmakuivattua kinkkua.
  4. Grillaa pizzoja grillissä noin 5 minuuttia, tai paista niitä uunissa grillivastusten alla 225 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa.
  5. Viimeistele vesimelonipizzat balsamicokastikkeella, tuoreilla basilikanlehdillä ja rouhitulla roseepippurilla. Tarjoa heti.

Kokeile vesimelonipizzan päälle myös fetaa, oliiveja ja keitettyjä tai tölkkipapuja.

MITÄ PIDIT?
0