Maku

Grillatut retiisit ja herneenpalot

20 min
GL
4.5
0

Kesytä alkukesän pulleat retiisit grillaamalla! Grillaa samalla herneenpalot ihanan makeiksi. Valkosipulinen ja sitruunainen maustevoi viimeistelee kasvikset ihaniksi.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

  • 12 kplretiisejä (1 iso nippu)
  • 10 dlsokeriherneenpalkoja

Maustevoi

  • 100 gvoita (huoneenlämpöistä)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 3 rklsitruunamehua
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Tee ensin maustevoi. Notkista voi ja sekoita joukkoon muut aineet.

Poista halutessasi retiiseistä kannat. Huuhtele kasvikset.

Grillaa kasviksia muutamia minuutteja välillä käännellen, kunnes ne ovat saaneet sopivasti väriä. Sivele kuumien kasvisten pintaan hiukan maustevoita.

Tarjoa loppu maustevoi retiisien ja herneiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5