Maku

Grillatut possuvartaat

2 h 35 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Jyrki Sukula
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gporsaan sisäfileetä
  • 170 gpekonia

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 2 rklviiniä (madeira)
  • 1 rklsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 2 tlappelsiininkuoriraastetta
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

2 h 35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN2 h

Poista fileestä mahdolliset kalvot terävällä veitsellä. Leikkaa liha pikkurillin paksuisiksi viipaleiksi.

Sekoita marinadiainekset keskenään kulhossa. Pyörittele lihaviipaleet marinadissa ja jätä kulhoon maustumaan muutamaksi tunniksi.

Pujota lihaa ja pekonia vuorotellen tuplavartaisiin, noin 5 viipaletta kumpaakin varraspariin.

Grillaa possuvartaita käännellen. Voit sivellä possuvartaita marinadilla grillauksen aikana.

MITÄ PIDIT?
0