Maku

Grillattu ananassalsa

1 h
0
0

Grillattu ananassalsa

Ananassalsaan tulee rutkasti lisää makua, kun tuore ananas ja lime grillataan. Salsa sopii hyvin nyhtöpossun kera tarjottavaksi.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kpltuore ananas
  • 1 kpllime
  • ½ kplpunainen chili
  • 1 kplpieni uusi punasipuli
  • tuoretta korianteria (kourallinen)
  • suolaa
  • öljyä grillaamiseen

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Poista ananaksesta kuori. Leikkaa ananas kuudeksi lohkoksi ja poista samalla kova keskus. Puolita lime. Ripottele ananaslohkoille ja limen puolikkaille hiukan öljyä. Grillaa grillissä joka puolelta kunnes pinta saa hiukan väriä. Grillaa limen puolikkaita leikkauspinta alaspäin. Anna ananaksen ja limen jäähtyä tovi. Leikkaa ananas, chili ja punasipuli pieniksi kuutioiksi, sekoita hyvin keskenään. Hienonna tuore korianteri ja lisää joukkoon. Mausta salsa suolalla ja grillatun limen mehulla.. Anna salasan maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä