Grillattu ananassalsa
1 h

Grillattu ananassalsa
Ananassalsaan tulee rutkasti lisää makua, kun tuore ananas ja lime grillataan. Salsa sopii hyvin nyhtöpossun kera tarjottavaksi.
Ainekset (6 annosta)
- 1 kpltuore ananas
- 1 kpllime
- ½ kplpunainen chili
- 1 kplpieni uusi punasipuli
- tuoretta korianteria (kourallinen)
- suolaa
- öljyä grillaamiseen
Tee näin
1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min
Poista ananaksesta kuori. Leikkaa ananas kuudeksi lohkoksi ja poista samalla kova keskus. Puolita lime. Ripottele ananaslohkoille ja limen puolikkaille hiukan öljyä. Grillaa grillissä joka puolelta kunnes pinta saa hiukan väriä. Grillaa limen puolikkaita leikkauspinta alaspäin. Anna ananaksen ja limen jäähtyä tovi. Leikkaa ananas, chili ja punasipuli pieniksi kuutioiksi, sekoita hyvin keskenään. Hienonna tuore korianteri ja lisää joukkoon. Mausta salsa suolalla ja grillatun limen mehulla.. Anna salasan maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.
MITÄ PIDIT?
0