0(0)
Grillaajan tofusalaatti
Kasvis
3.6.2010
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
300 gyrteillä maustettua tofua
öljyä
½ dlsoijakastiketta
1 rkljuoksevaa hunajaa
1 ruukkuviinisuolaheinää
1 ruukkurucolaa
200 gkirsikkatomaatteja

Valuta tofu ja kuivaa se talouspaperilla. Paloittele tofupalat ja valele ne öljyllä.

Grillaa tofupaloja muutama minuutti molemmin puolin. Sekoita soijakastikkeeseen hunaja. Valele tofupalat kastikkeella.

Huuhdo ja asettele viinisuolaheinä ja rucola tarjoiluvadille. Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne salaattiin. Asettele tofupalat salaattipedille.

Varaa tofua kesäkeittiöön. Näin kasvissyöjällekin löytyy aina grillattavaa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo