Kotivinkki

Gratinoidut kaalit

{
Aktiivinen
Passiivinen
KA
0
0
Julkaistu: 3.6.2010


Reseptin ainekset

  • 1kukkakaali
  • 1parsakaali
  • 1 lvettä
  • 5 dlmaitoa
  • 4 rklvehnäjauhoja
  • 3 dljuustoraastetta
  • suolaa
  • valkopippuria
Tulosta

1. Paloittele kukkakaali ja parsakaali.

2. Kuumenna vesi kattilassa ja kiehauta kaalit nopeasti napakan pehmeiksi.

3. Sekoita kattilassa maidon joukkoon jauhot. Kuumenna seos kiehuvaksi, sekoita koko ajan vispilällä. Kun kastike sakenee, sekoita kastikkeeseen juustoraaste. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla.

4. Asettele kaalit uunivuokaan ja kaada valkokastike niiden päälle.

5. Paista kaaligratiinia uunin keskiritilätasolla 250 asteessa noin viisi minuuttia.

Kommentoi »