Maku

Graavilohitartar

30 min
3.7
1

Graavilohitartar

MU
1
3.7
Teksti Kiira Öhblom
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 200 ggraavilohta (kuutioituna)
  • 2 rklkapriksia (hienonnettuna)
  • 1/2 dlpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rklranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 2 kpltummaa täysjyväleipää
  • 1/4 kplpunasipulia (viipaloituna)
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rklkapriksia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Sekoita lohi, kaprikset ja sipuli kulhossa. Lisää sidosaineeksi ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla. Anna seoksen maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

Leikkaa leipä Ø 4 cm muotilla ympyröiksi ja pane sipuliviipaleet etikkaan maustumaan. Ripauta sipuleille halutessasi suolaa ja pippuria.

Lusikoi lohiseos muotin avulla leipäpaloille, painele hieman ja nosta muotti varovasti pois. Koristele graavilohitartarannos maustetuilla sipuleilla ja kapriksilla.

•Muotiksi sopivat myös yksinkertaiset piparkakkumuotit.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä