Maku

Graavilohitartar

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
MU
3.5
1
Julkaistu 20.1.2008


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 200 ggraavilohta (kuutioituna)
  • 2 rklkapriksia (hienonnettuna)
  • 1/2 dlpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 rklranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 2 kpltummaa täysjyväleipää
  • 1/4 kplpunasipulia (viipaloituna)
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rklkapriksia
Tulosta

Graavilohitartar – ohje:

  1. Sekoita lohi, kaprikset ja sipuli kulhossa. Lisää sidosaineeksi ranskankermaa ja mausta pippurirouhaisulla. Anna seoksen maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa leipä Ø 4 cm muotilla ympyröiksi ja pane sipuliviipaleet etikkaan maustumaan. Ripauta sipuleille halutessasi suolaa ja pippuria.
  3. Lusikoi lohiseos muotin avulla leipäpaloille, painele hieman ja nosta muotti varovasti pois. Koristele graavilohitartarannos maustetuilla sipuleilla ja kapriksilla.

Vinkki!

Muotiksi sopivat myös yksinkertaiset piparkakkumuotit.

1 kommentti