Maku

Graavilohimaljat

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
MU
4
0
Julkaistu: 7.1.2007


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 300 ggraavilohta
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 dlpunasipulia (silputtuna)
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 tlsitruunamehua
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 kplhapankorppuja
Tulosta

Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi ja edelleen hakkelukseksi.

Annostele kaikki aineet kerroksittain pieniin snapsilaseihin ja aseta jokaiseen lasiin hapankorpusta taitettu suikale.

•Voit halutessasi tehdä mätimaljat käyttämällä lohen sijasta mätiä.

Kommentoi »