Maku

Graavilohimaljat

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
MU
4
0
Julkaistu 7.1.2007


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 300 ggraavilohta
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 dlpunasipulia (silputtuna)
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 tlsitruunamehua
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 kplhapankorppuja
Tulosta

Graavilohimaljat – ohje:

Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi ja edelleen hakkelukseksi.

Annostele kaikki aineet kerroksittain pieniin snapsilaseihin ja aseta jokaiseen lasiin hapankorpusta taitettu suikale.

Vinkki!

Voit halutessasi tehdä mätimaljat käyttämällä lohen sijasta mätiä.

Kommentoi »