Maku

Graavilohimaljat

15 min
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (8 annosta)

  • 300 ggraavilohta
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 dlpunasipulia (silputtuna)
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 tlsitruunamehua
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 kplhapankorppuja

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi ja edelleen hakkelukseksi.

Annostele kaikki aineet kerroksittain pieniin snapsilaseihin ja aseta jokaiseen lasiin hapankorpusta taitettu suikale.

•Voit halutessasi tehdä mätimaljat käyttämällä lohen sijasta mätiä.

MITÄ PIDIT?
4