Maku

Gochujang possua

0
1

Gochujang possua

Gochujang tulee Koreasta ja on tahna jossa potkua riittää!
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kgporsaan kylki (luuton)
  • 2 rklGochujang tahnaa
  • 2 rklsoijaa
  • 2 rklpalmusokeria
  • 1 rklsuolaa ja mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Suolaaja pippuroi porsaan kylki

Sekoita Gochujang, soija ja palmusokeri keskenään

Sivele tahnaa possun päälle ja nosta liha 100 asteiseen uuniin 4 tunniksi

Nosta sitten lämpö 225 asteeseen ja sivele loput tahnat possulle. Paista vielä 25min

Ota liha uunista ja leikkaa paloiksi

Tarjoa nuudelin ja kimchin kera

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä