Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kanelia ja inkivääriä

Gluteenittomat piparit – resepti, jolla leivot herkulliset joulupiparit ilman gluteenia!

13 h 8 min
{
Aktiivinen 1 h 8 min
Passiivinen 12 h 0 min

Gluteenittomat piparit kruunaavat joulun! Tällä reseptillä valmistuu helppo, hyvin leipoutuva taikina, joka saa makunsa manteli- ja tattarijauhoista.

14.11.2024
Reseptin ainekset
50 kpl
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1 dl
siirappia
2 tl
inkivääriä
2 tl
kanelia
1 tl
neilikkaa
½ tl
maustepippuria
2
munaa
3½ dl
tattarijauhoja
3 dl
mantelijauhoa
1½ tl
leivinjauhetta

Gluteenittomat piparit – ohje:

  1. Kiehauta kattilassa rasva, sokeri, siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Lisää jäähtyneeseen seokseen munat.
  3. Yhdistä tattari- ja mantelijauho ja leivinjauhe. Sekoita seos taikinaan.
  4. Anna taikinan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  5. Kauli taikina tattarijauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla piparkakkuja.
  6. Paista gluteenittomia piparkakkuja 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt