Gluteenittomat ja kananmunattomat banaanimuffinit
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minHerkulliset muffinit valmistuvat helposti ja sopivat moneen ruokavalioon!
4.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 1.6.2015

Gluteenittomat ja kananmunattomat banaanimuffinit
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 2 kplbanaania
- 4 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta
- 2 dlsokeria
- 1 tlruokasoodaa
- 1 tlleivinjauhetta
- ripaus kplsuolaa
- 200 gkermaviiliä
- 1 1/2 dlrypsiöljyä
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin.
Soseuta banaanit. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kermaviili, rypsiöljy ja banaanisose. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista muffineita uunin keskitasolla noin 18 minuuttia tai kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa.
Nosta muffinit ritilälle jäähtymään. Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä.
Voit kuorruttaa muffinit sulatetulla suklaalla tai pursotettavalla kuppikakkukuorrutteella.