Gluteenittomat ja kananmunattomat banaanimuffinit

35 min
5
0

Gluteenittomat ja kananmunattomat banaanimuffinit

Herkulliset muffinit valmistuvat helposti ja sopivat moneen ruokavalioon!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 2 kplbanaania
  • 4 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlruokasoodaa
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ripaus kplsuolaa
  • 200 gkermaviiliä
  • 1 1/2 dlrypsiöljyä

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Asettele paperivuoat muffinipellin syvennyksiin.

Soseuta banaanit. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kermaviili, rypsiöljy ja banaanisose. Lisää kuivat aineet nesteisiin siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista muffineita uunin keskitasolla noin 18 minuuttia tai kunnes testitikkuun ei enää tartu taikinaa.

Nosta muffinit ritilälle jäähtymään. Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä.

Vinkki!

Voit kuorruttaa muffinit sulatetulla suklaalla tai pursotettavalla kuppikakkukuorrutteella.
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä