Maku

Gluteeniton suklaakääretorttu

30 min
4
0

Gluteeniton suklaakääretorttu

Nopeatekoinen ja näyttävä kermavaahdolla ja suklaakermavaahdolla kuorrutettu suklaakääretorttu, jossa maistuu myös mansikka.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 5 kplkananmunia
  • 1,5 dlsokeria
  • 1 dlperunajauhoja
  • 0,5 dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2 dlmansikkahilloa
  • 7 dlkermaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Vatkataan kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisätään sihdaten kuivat aineet ja levitetään taikina pellille. Paistetaan 200 asteessa kypsäksi. Vatkataan 2 dl kermaa vaahdoksi, maustetaan sokerilla. Levitetään jäähtyneelle levylle mansikkahilloa ja kerros kermavaahtoa. Kääritään levy rullalle leivinpaperia avuksi käyttäen. Sulatetaan ja jäähdytetään suklaa. Vatkataan 5 dl kermaa vaahdoksi. Sekoitetaan puoleen kermavaahtoon jäähtynyt suklaa. Laitetaan toiseen pursotuspussiin kermavaahto ja toiseen suklaakermavaahto. Pursotetaan raitoja kääretortun päälle ja koristellaan sopivilla koristeilla. 

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä