Kotivinkki

Gluteeniton sahramifocaccia

1 h 25 min
GL
5
0

Gluteeniton focaccia maistuu ihanasti sahramilta. Vatkaa taikina koneella, niin kädet eivät värjäänny keltaisiksi. Psylliumjauhe antaa taikinalle sitkoa. Löydät sitä hyvinvarustetuista ruokakaupoista.
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (15 palaa )

  • 5 dlvettä
  • 50 ghiivaa
  • 1 rklpsylliumkuorijauhetta
  • 2 tlsuolaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1 pssahramia (puoli grammaa eli veitsenkärjellinen)
  • 2 dltattarijauhoja
  • 5 ½ dlgluteenitonta tummaa jauhoseosta
  • ½ dloliiviöljyä

vuokaan ja leivän pinnalle

  • 15kivetöntä kalamataoliivia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • 1 tlsormisuolaa

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h 5 min
MITÄ PIDIT?
5