0(0)
Gluteeniton jauhelihamureke
gluteeniton
15 h 40 min
{
Aktiivinen 15 h
Passiivinen 40 min
Perinteinen jauhelihamureke täytettynä pavuilla, maissilla ja keitetyillä kananmunilla. Tässä murekkeessa on chilinen vivahde ja pisteenä iin päällä pekoninen kuorrute.
Julkaistu 13.3.2016
Maku
Reseptin ainekset 12 kpl
800 gsika-nauta jauhelihaa
400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
3 kplkananmunia
2,5 tlsuolaa
1 rklSriracha -kastiketta
1 dlsweet chili kastiketta
0,5-1 kpltuoretta chiliä
1 rklpaprikajauhetta
100 gvihreitä papuja
200 gmaissia
7 kplkeitettyjä kananmunia
300 gpekonia

Keitetään kananmunat. Sekoitetaan jauhelihataikinan ainekset keskenään. Otetaan taikinasta 2/3 ja tehdään pitkänmallinen kaukalo, johon kaadetaan pavut ja maissit. Laitetaan kuoritut kananmunat maissien päälle ja tehdään lopusta jauhelihataikinasta päällinen, taputellaan tiiviiksi. Lisätään murekkeen päälle riviin pekonisiivut. Paistetaan 200 asteessa reilu puoli tuntia kypsäksi. 

Kommentoi »