Ruoka
Kotivinkki

Glögi-hedelmäsalaatti

40 min
0
0

Glögi-hedelmäsalaatti

Teksti Uura Hagberg
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos
Glögillä maustettu hedelmäsalaatti virkistää perinteisten jouluruokien jälkeen.

Ainekset (4 annosta)

  • 2omenaa
  • 1appelsiini
  • 1granaattiomena
  • 3tuoretta luumua
  • 3 dltummia viinirypäleitä
  • 2 dlvaaleaa glögiä

Kastike

  • 1 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 rklvaaleaa glögiä
  • ½ rklsokeria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

1. Pese kaikki hedelmät hyvin. Kuori ja paloittele omenat ja appelsiini. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet varovasti kopautellen. Halkaise luumut ja poista kivet. Leikkaa luumut pienemmiksi paloiksi. Puolita viinirypäleet halutessasi. 2. Sekoita hedelmänpalat keskenään ja lusikoi jälkiruokamaljoihin. 3. Lämmitä glögiä hieman. Jaa glögi hedelmien päälle. 4. Ohenna jogurtti glögillä ja makeuta seos tarvittaessa sokerilla. 5. Valuta kastike hedelmäsalaatin pinnalle tai tarjoa se erikseen.

MITÄ PIDIT?
0