Maku

Geisha-banaanikakku

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Onko Geisha-suklaa sinunkin suosikkisi? Tämä sydämenmuotoinen Geisha-banaanikakku on silloin juuri sinun kahvikakkureseptisi!
4.1
0
Julkaistu: 13.10.2010


Ainekset (12 viipaletta)

  • 200 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplmunaa
  • 4 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlruokasoodaa
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2 dlkermaviiliä
  • 100 gsuklaata (Geisha)
  • 2 kplbanaania

Kuorrutus

  • 4 dltomusokeria (mansikka)
  • 2 rklvettä
  • 50 gvalkosuklaata
  • 50 gmarsipaania (ruusuja)
Tulosta

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Sekoita jauhot keskenään ja lisää kermaviilin kanssa vuorotellen massaan.

Lisää lopuksi joukkoon pieniksi paloiteltu Geisha-suklaa ja survotut banaanit.

Voitele ja jauhota sydänvuoka. Lusikoi taikina vuokaan.

Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Sekoita mansikkatomusokerista ja vedestä valuva seos ja kaada seos kakun päälle. Anna koristeen kuivua.

Sulata valkosuklaa ja pursota suklaaraitoja kakulle.

Koristele lopuksi Geisha-banaanikakku marsipaaniruusuilla.

Kommentoi »