Maku

Geisha-banaanikakku

1 h 15 min
4.1
0

Geisha-banaanikakku

Onko Geisha-suklaa sinunkin suosikkisi? Tämä sydämenmuotoinen Geisha-banaanikakku on silloin juuri sinun kahvikakkureseptisi!
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 viipaletta)

  • 200 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplmunaa
  • 4 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlruokasoodaa
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 2 dlkermaviiliä
  • 100 gsuklaata (Geisha)
  • 2 kplbanaania

Kuorrutus

  • 4 dltomusokeria (mansikka)
  • 2 rklvettä
  • 50 gvalkosuklaata
  • 50 gmarsipaania (ruusuja)

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Sekoita jauhot keskenään ja lisää kermaviilin kanssa vuorotellen massaan.

Lisää lopuksi joukkoon pieniksi paloiteltu Geisha-suklaa ja survotut banaanit.

Voitele ja jauhota sydänvuoka. Lusikoi taikina vuokaan.

Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Sekoita mansikkatomusokerista ja vedestä valuva seos ja kaada seos kakun päälle. Anna koristeen kuivua.

Sulata valkosuklaa ja pursota suklaaraitoja kakulle.

Koristele lopuksi Geisha-banaanikakku marsipaaniruusuilla.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä