Kotivinkki

Fish and chips – valmista 10 minuutissa!

10 min
0
0

Fish and chips – valmista 10 minuutissa!

Valmista trendikäs fish and chips vaikkapa iltapalaksi!
Teksti Marja Samuli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkuhaa tai muuta vaaleaa kalaa fileenä
  • 3 dlkorppujauhoja
  • 1 dlparmesaanijuustoraastetta
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1-2kananmunaa
  • suolaa ja rouhittua valkopippuria
  • rypsiöljyä paistamiseen

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Yhdistä lautasella keskenään korppujauhot ja juustoraaste.

2. Pane vehnäjauhot toiselle lautaselle ja riko kananmunat syvälle lautaselle. Riko haarukalla munien rakenne rikki.

3. Poista ruodottomista kalafileistä nahka ja leikkaa fileet suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Kääntele kalapalat vehnäjauhoissa. Kasta molemmin puolin kananmunaan ja lopuksi parmesaani-korppujauhoseokseen.

5. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja paista paneroidut kalat rapeiksi molemmin puolin.

6. Tee suikaleperunat kalan kylkeen. Tarjoa fish and chips sitruunalla maustetun majoneesin kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä