Kotivinkki

Fetapaprikat

0
0

Fetapaprikat

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4punaista paprikaa
  • 1 pienifenkoli
  • 1 pienipunasipuli
  • 200 gkirsikkatomaatteja
  • 12 kplmustaa calamataoliivia
  • 2valkosipulinkynttä
  • 200 gpehmeää fetaa
  • 1 rklkapriksia
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Halkaise paprikat ja niiden kanta.

2. Poista paprikoista valkoinen osa ja siemenet.

3. Suikaloi fenkoli. Kiehauta fenkolisuikaleita suolalla maustetussa vedessä 2 minuuttia. Kaada vesi pois.

4. Kuori ja suikaloi punasipuli. Halkaise tomaatit ja oliivit. Murskaa valkosipulinkynnet.

5. Sekoita fetaan fenkoli, sipuli, tomaatit, oliivit, valkosipuli ja kaprikset. Mausta tahna suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

6. Täytä paprikat tahnalla.

7. Nosta paprikat uunipellille leivinpaperin päälle. Paista paprikoita uunissa 180 asteessa noin 50 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä