Maku

Feta-rucolapiiras

1 h 25 min
4.6
1

Feta-rucolapiiras

Teksti Matleena Lahti
Kuvat Juha Juntto
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 palaa)

Pohja

  • 50 gvoita
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 1/2 dlkevytmaitoa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)

Täyte

  • 50 grucolaa
  • 150 gkirsikkatomaattia
  • 150 gfetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h

Sekoita kaikki pohja-ainekset notkeaksi taikinaksi. Painele taikina piirakkavuokaan (Ø noin 24 cm).

Huuhdo ja kuivaa rucolanlehdet sekä tomaatit. Levitä pohjalle rucola, halkaistut tomaatit ja fetapalat.

Riko munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma sekä mausteet. Kaada kermaseos tasaisesti täytteen päälle.

Paista feta-rucolapiirasta 175 asteessa noin tunnin ajan.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä