Feta-hölskypotut

30 min
5
0

Feta-hölskypotut

Hölskypottujen uudessa herkullisessa versiossa on vaikutteita Kreikasta.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 kgvarhaisperunoita
  • 2 kpluusia punasipuleja
  • 1 ½ dltuoretta tilliä hienonnettuna
  • ½ dltuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 200 gfetaa murustettuna
  • 200 gkreikkalaista jogurttia
  • 2 rklsitruunan mehua
  • 3 rklneitsyt oliiviöljyä
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Pese varhaisperunat hyvin. Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi, noin 10 minuuttia.

Hienonna uudet punasipulit, tuore tilli, tuore minttu ja valkosipulin kynsi.

Kaada perunakattilasta keitinvesi pois. Lisää kattilaan hienonnettu sipuli, tilli, minttu, valkosipuli, sitruunan mehu, oliiviöljy, murennettu feta, suola ja kreikkalainen jogurtti.

Peitä kattila kannella ja ravistele kunnolla niin, että ainekset sekoittuvat ja perunat hiukan hajoavat.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile heti esim. grilliruoan lisukkeena

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä