Maku

Fenkolipasta on maagisen hyvä yhdistelmä kylmäsavulohta, fenkolia ja piparjuurituorejuustoa

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Fenkolipastassa ihastuttaa kylmäsavulohi, ja piparjuurituorejuusto sulaa rusettipastan sekaan paksun kermaiseksi kastikkeeksi ja potkaisee juuri sopivasti. Ja mikä parasta, pasta-annokset ovat lautasilla valmiina vartissa.
MU
4.9
0


Ainekset (4 annosta)

  • 300 grusettipastaa
  • 1fenkoli
  • 1/3purjoa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 tlhunajaa
  • 200 gkylmäsavulohta
  • 150 gpiparjuurituorejuustoa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Fenkolipasta valmistuu vartissa näin helposti:

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhdo, halkaise ja viipaloi fenkoli ja purjo. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota kasvikset pehmeiksi ja mausta suolalla ja hunajalla. Revi lohi pannulle ja paista noin minuutti, kunnes kala saa hieman väriä mutta pysyy yhä ehjänä.
  3. Valuta pasta ja säästä kattilaan noin desi keitinvettä. Kaada pastat takaisin kattilaan ja kääntele joukkoon tuorejuusto ja öljy. Kuumenna tarvittaessa.
  4. Annostele lautasille pastaa ja lisää pastan päälle kauhallinen kasvis-lohiseosta. Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoa heti.
MITÄ PIDIT?
4.86
Kommentoi »